LURKOGYM Érzékelő ösvény elem

64 070 Ft (nettó 50 449 Ft)

Kemény, fából készült mozgásfejlesztő érzékelő ösvény elem, mely önmagában vagy más sporteszközhöz kapcsolva is használható.

Cikkszám: 789108 Kategóriák: , ,

Leírás

Érzékelő ösvény elem

Ez az érzékelő ösvény elem a LURKOGYM mozgásfejlesztõ sportszer család tagja. Tulajdonképpen nagyon hasonló a lépegetõ sétálóhoz, csak az elválasztó fokok ritkábbak, ezáltal 5 külön szegmenset alakítottak ki. Ezekbe pont belefér egy-egy darab a Gonge 2117-es cikkszámú érzékelő korong szettjébõl, de lehet beletenni babzsákot is. Az érzékelõ ösvény anyaga tömör bükkfa és 15 mm vastag, rétegelt nyírfa lemez. Magyar termék, masszív alapanyaga és igényes összeszerelési technológiája biztonságossá és tartóssá teszi.

Az érzékelõ ösvény elem más sporteszközökkel kombinálva használható. Az oldallapokon 3 pár mélyedést alakítottak ki, melyek révén rögzíteni lehet más sporteszközhöz. Egyet-egyet a végeken, egyet pedig középen. Például a billenõ elemre helyezve libikókát vagy lábhintát kapunk. Háromszög állvánnyal összekapcsolva egyensúlyozó, mászó ösvény alakíthatunk ki. Az érzékelõ ösvény használatának fizikai elõnyei az óvodások és kisiskolások számára a következõk lehetnek:

  • Fokozott izomtónus és izomerõ, ahogy a gyerek rendszeresen tornázik.
  • A fizikailag aktív gyermek izomzata erõsebb lesz, csontjai szilárdabbá válnak.
  • Javul a finommotorikus mozgása, amikor mászás közben megmarkolja az elválasztó fokokat, vagy séta közben a fokokra is ráhelyezi a talpát, illetve a behelyezett érzékelõ korongokon jár.
  • Csökken az elhízás kockázata.

Általában a sporteszközök rendszeres használata révén fejlõdik a gyerek egyensúlyérzéke, mozgékonysága, mozgása, testrészeinek koordinációja, a motoros készségei, erõnléte és az állóképessége. Az ilyen sportszerekkel szívesen játszanak a gyerekek mert „nyílt végû” játékokat találhatnak ki, azaz a játék folyamatos, az egyetlen cél a mozgás és a szórakozás.

Szállított LURKOGYM sportszer tartalma

  • 1 db érzékelő ösvény elem, mérete 153 x 40 x 8 cm.

Hasznos tudnivalók

  • maximális terhelhetősége 60 kg
  • szükség esetén a játék nedves, majd száraz ruhával tisztítható
  • idõnként ellenõrizze a felület épségét, durva, érdes talpú cipõben ne használják

További információk

Méretek 153 × 40 × 8 cm
Anyag

Ajánlott életkor

Márka

LURKOGYM Érzékelő ösvény elem
64 070 Ft (nettó 50 449 Ft)