Szállítási feltételek

(Érvényes: 2024. 04. 17-től visszavonásig)

Általános tájékoztató

Internetes áruházunkban vásárolt termékek személyes átvétel keretében, vagy kiszállítás útján jutnak el a vevőhöz. A kiszállítást szerződött partnerünk, a GLS Futárszolgálata végzi. Lehetőség van a valamely postai csomagpontra vagy postahivatalban történő átvételre is.
A megrendelt termékeket a rendeléstől számított 1-2 munkanapon belül eljuttatjuk a megrendelő által megadott szállítási címre. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás. Hosszabb ünnepnapok előtti szállítási rendről a honlap nyitóoldalán tesszük közzé az aktuális információt.

Átvételi módok, átvételi díjak

1.     GLS futárszolgálat

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

A szállítási költséget a következő táblázat tartalmazza. Személyes átvételkor természetesen nincs fuvardíj.

Termék jellegeBruttó termék ár (Ft)Bruttó fuvar díj (Ft)
Játékok, írószerek, sportszerek – utánvétes0-29999 Ft-ig2690 ,- ( fuvar + utánvét)
Játékok, írószerek, sportszerek – előre utalás0-29999 Ft-ig2240,- Ft (fuvar)
 Játékok, írószerek, sportszerek30 000 Ft-tólingyenes (kivéve a túlméretes szállítmányok )
Nagyméretű kültéri játékok, mozgásfejlesztők, gyermekjárművek mérettől és mennyiségtől függő egyedi ár 

2.     Magyar Posta Zrt. csomagpont vagy postahivatali átvétellel

Fizetendő díj jellegeBruttó termék ár (Ft)Bruttó fuvar díj (Ft)
Termék értéke: játékok, sportszerek, írószerek, maximum 20 kg-ig0-29999 Ft-ig990 ,- ( fuvar díja)
 Termék értéke: játékok, sportszerek, írószerek, maximum 20 kg-ig30 000 Ft-tólingyenes
Kezelési költség minden esetben2 000,- Ft 

Szállítás a környező országokba:

  • Ár egyedi egyeztetés alapján.

Személyes átvétel helye:

  • Cím: Játékáruház, 9200 Mosonmagyaróvár Várallyai u. 3.
  • Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 9:00-17:00; Szombat: 9:00-13:00

Futárszolgálat eljárása

A GLS Futárszolgálat kézbesítője a kézbesítést minden esetben kézbesítési okirattal végzi, vagy a vevő aláírását elektronikus úton rögzíti. A megrendelő adatainak megadásakor olyan szállítási címet kérünk, ahol a megadott szállítási napon 8.00-17.00 óra között át tudják venni a futártól a küldeményt.

Ha a megrendelő vagy a feltüntetett címzett nem érhető el a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban.

Sikertelen kézbesítés

A futárszolgálat csak egyszer kísérli meg a küldemény újra a kiszállítását, ezután a csomag visszakerül a feladóhoz. Amennyiben az ismételt kézbesítés a megrendelő hibájából hiúsult meg, a csomag újraküldésének költsége minden esetben a megrendelőt terheli.

Magyar Posta eljárása

Posta csomagpontra vagy postahivatalba kért szállítás esetén a vevő értesítést kap, amikor az árut átveheti az általa kiválasztott csomagponton vagy postahivatalban.

Teendők sérült termék, sérült csomagolás esetén:

A KWH Kft. – mint a termék eladójának – raktárából minden esetben sérülésmentesen kerül ki az áru. Nagyon ritkán azonban előfordulhat, hogy a címzetthez sérülten érkezik az áru.

Amennyiben a kézbesítéskor felismerhető a termék vagy annak csomagolásának sérülése, ezt a tényt a kézbesítési okiraton vagy az aláírást rögzítő egyéb technikai eszközön a küldeményt átvevő személynek azonnal jeleznie kell. Ilyen esetben a vevőnek más teendője nincs.

Ha a kézbesítéskor NEM felismerhető a termék sérülése, az csak az áru felbontása után látható, kérjük, e tényt 24 órán belül jelezzék e-mailen a következő címre: iroda@lurkoglobus.hu. Ezen kívül a vevőnek más teendője nincs.
Az ügyintézést nagymértékben elősegíti, ha a csomag vagy termék sérüléséről a vevő fényképet tudna küldeni a megadott e-mail címre, de ez nem kötelező. A fénykép kizárólag a sérülés, törött alkatrész, rész beazonosítását szolgálja, nem feltétele a termék cseréjének, vagy a hiányzó alkatrész pótlásának.

Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - Ft