LURKOGYM Billenő rácshinta

79 340 Ft (nettó 62 472 Ft)

Kemény, fából készült billenő rácshinta, mely önmagában vagy más sporteszközhöz kapcsolva is használható. Íves egyensúlyozó vagy libikóka funkciót is betölt.

Cikkszám: 789111 Kategóriák: , ,

Leírás

Billenő rácshinta elem

Ez a 25 fokos billenő rácshinta elem a LURKOGYM mozgásfejlesztő sportszer család tagja. Tömör bükkfából készül. Magyar termék, masszív alapanyaga biztonságossá és tartóssá teszi.

A billenő rácshinta elem önmagában kettő az egyben játék, de más sporteszközökkel kombinálva is használható. A végeinél egy-egy mélyedést alakítottak ki, melyek révén más sporteszközhöz is rögzíteni lehet. Például ha 2 háromszög állványt összekötünk egy billenõ rácshintával, jó kis íves mászókát kapunk. A billenõ rácshinta használatának fizikai elõnyei az óvodások és kisiskolások számára a következõk lehetnek:

  • Fokozott izomtónus és izomerõ, ahogy a gyerek rendszeresen tornázik.
  • A fizikailag aktív gyermek izomzata erõsebb lesz, csontjai szilárdabbá válnak.
  • Javul a finommotorikus készsége, mert amikor a gyerek megmarkolja a fokokat, a rácshinta oldalát a szem-kéz koordinációt ösztönösen gyakorolja.
  • Csökken az elhízás kockázata.

Általában a sporteszközök rendszeres használata révén fejlõdik a gyerek egyensúlyérzéke, mozgékonysága, mozgása, testrészeinek koordinációja, a motoros készségei, erõnléte és az állóképessége. Az ilyen sportszerekkel szívesen játszanak a gyerekek mert „nyílt végû” játékokat találhatnak ki, azaz a játék folyamatos, az egyetlen cél a mozgás és a szórakozás.

Szállított LURKOGYM sportszer tartalma

  • 1 db billenő rácshinta elem, mérete 150 x 40 x 8 cm.

Hasznos tudnivalók

  • maximális terhelhetősége 60 kg
  • szükség esetén a játék nedves, majd száraz ruhával tisztítható

További információk

Méretek 150 × 40 × 8 cm
Anyag

Ajánlott életkor

Márka

LURKOGYM Billenő rácshinta
79 340 Ft (nettó 62 472 Ft)