Mit tegyek, ha beteg a gyermekem?

A gyermekek betegsége miatt a Covid vírus járvány alatt különösen sokan aggódnak és aggódtak. A budapesti Bókay Gyermekklinika (I. sz. Gyermekklinika) a világ negyedik legrégebben alapított gyermekgyógyintézetének orvoscsoportja által összeállított könyvet most ingyen letölthetik. Ingyenessége ellenére a könyv hatalmas értéket képvisel.

Segít eldönteni, hogy a gyermek betegsége, balesete esetén mekkora a baj, kell-e szakemberhez fordulni. Praktikus tanácsok, útmutatók beteg gyermekünk otthoni ellátásával kapcsolatban. Ezen felül hasznos telefonszámokkal, az egyes megyében elérhető gyermekkórházak elérhetőségével segít a szülőknek.

Zseniális ötlet volt, hogy az adott panasznál színkódokkal jelölték, hogy mikor kell orvoshoz rohanni. Zöld szín jelzi, ha nem sürgős az eset. A sárga szín már azt jelenti, hogy lehetőleg egy napon belül keressük fel az orvost, a piros pedig azt, hogy az adott tünet láttán azonnal hívjunk mentőt.

mit-tegyek-ha beteg a gyermekem-e-book

A képre kattintva tudja letölteni a könyvet. A kiadvány 162 oldal, színes ábrákat is tartalmaz. Az oldal mérete 125 x 195 mm, tehát kicsi formátumú. A fájl formája pdf, mérete 1,16 MB.

Item added to cart.
0 items - Ft
error: Jogvédett tartalom, használatához kérje az engedélyünket!